keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Marsipaaniruusuja ja suklaakuorrutusta


























































Päätin kokeilla ensimmäistä kertaa marsipaanikoristeiden tekemistä ja aloitin sitten marsinpaaniruusujen tekemisellä, kun kerran löysin helpot ohjeet eräästä leivontablogista.
Ihan hyvin onnistuin ensikertalaiseksi, vaikkei oikein ollut ihan oikeanlaisia työvälineitä marsipaanin työstämiseen.
Koristelin aivan tavallisen Sacherkakun näillä ruusuilla ja tein lisäksi sulasta suklaalaasta lehtiä ruusujen alle. Piirsin paperillle mallikuvan ja laitoin kuvan leivinpaperin alle, jolloin lehden muoto oli helppo kopioida suklaalla.
Tein myös löydön Amoriinin kuorrute ja koristele sivuilta; kokeilin suklaakuorrutteen ohjetta, ja sain sillä ohjeella parhaan suklaakuorrutteen mitä ikinä olen kokeillut. Kuorrute oli tarpeeksi vahvaa levittämiseen eikä valunut ollenkaan ja sitä oli samalla helppo levittää...pinnastakin tuli kauniin kiiltävä. Tällä tehdään jatkossa kaikki suklaakuorrutteet!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi ja voi. Mykistyin. Minnekäs teit noin hienon kakun? Olipa aika uskomattomia luomuksia amoriinin sivuilla. Täällä ollaan vähän flunssassa, Matte ja minä. T.Leena

Anonyymi kirjoitti...

Myyjäisihinhän minä..kiva tehä kun ei tartte miettiä, kukahan ne sitten syö:)Flunssasta paranemista, Eve

Hanna sopasta kirjoitti...

Aivan ihana blogi!

Eve kirjoitti...

kiitos, kiva kun pidät!:)