maanantai 26. toukokuuta 2008

Hienostuneet vaahtokarkitHellapoliisi oli jonkin aikaa sitten testaillut suklaassa dipattuja vaahtokarkkeja ja siitä innostuneena ajattelin itsekin kokeilla. Hirveän helpolla saa kauniin näköisiä vaahtokarkkeja ja ideaa voi varioida kaikenlaisista strösseleistä pähkinärouheisiin ja niin edelleen.

Ohje on varsin helppo. Sulata suklaa ja kaada lautaselle strösseleitä tai vaikkapa nonparelleja ja kasta vaahtokarkin pää ensin sulaan suklaaseen ja sitten strösselin. Karkin voit asettaa kuivumaan leivinpaperin päälle.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja vaahtokarkit maistuivat.Kaikki menivät viimeistä namia myöten.

Vaapukkamehu kirjoitti...

Huippu hauska idea lasten kutsuille!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! On pitänyt kommentoida sinulla näistä vaahtokarkeista jo pitkään. Valmistuin keväällä ja halusin juhliini jtn erikoista pikkuhyvää myös. Löysin ohjeen ja tein näitä. Päälle laitettiin mariannerouhetta, turkinpippurirouhetta sekä erilaisia nomparelleja. Ja olivat suosittuja! Nyttemmin tiedän jo ainakin kahdet juhlat joissa samoja herkkuja on tehty. Jopa heti seuraavana päivänä juhlistani, työnantajani teki vaahtokarkkeja prinsessajuhliin sekä tänään sain taas herkutella näillä kummityttöni kaksveesynttäreillä. Kiitos kivasta ja helposta ohjeesta! Ja kannattaa todella kokeilla turkinpippurirouheella, se oli minun ehdoton suosikkini!

Syksyisin terveisin Fiipi

Eve kirjoitti...

!Onpa kiva, että ohjeistani on ollut hyötyä!Juu, täytyypä kokeilla turkinpippurillakin terästettyjä makupaloja:D