sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Mansikka-raparperi-vaniljakakku




Äitien päiväksi tein pehmeän vaaleanpunaista mansikka-raparperi-vaniljamoussekakkua.
Leikkasin kakun reunat veitsellä sileiksi enkä kuorruttanut niitä ollenkaan koska halusin, että kapeat täyteraidat saisivat näkyä. Inspiraatiota kakun ulkonäköön sain Cannelle et Vanilla blogista, jossa muutenkin aivan mahtavia leipomuksia.

Kakun tein tavallisesta vaaleasta kääretorttupohjasta, raparperimoussesta,vaniljamoussesta ja mansikkamoussesta. Perusmoussen ohje on jo aiemmin bloggaamassani Suklaa-limettikakusta. Päällä kermaa ja raastettua valkosuklaata.

Hyvää äitienpäivää ja kevätkesää!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

suosittelen! Pääsin maistamaan tuota. Maku oli pehmeä, raikas ja lisäksi hienostunut.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, saisinpa palan tuota kakkua :) -liisa

Anonyymi kirjoitti...

Suloisen näköinen!
Tätä harkitsen vakavasti päättäjäisjuhlieni kakuksi!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, heh niin minäkin ajattelin lakkiaisiin tätä pienillä variaatioilla:)
Eve

Merja kirjoitti...

Todella nätti! Ihanan raikkaat nuo valokuvat. Mä olen raitafani. Tykkään aina, että kakuista on leikkauskohta kuvattu.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan oloisia aineksia tuossa, varmasti hyvää, kun ulkonäkökin on herkullinen! :)