tiistai 13. tammikuuta 2009

Juhlava omenamoussekakku


Joulunpyhiksi ja samalla veljen syntymäpäiväkakuksi tein Et-lehdestä löytämälläni ohjeella omenamoussekakun, joka osoittautui erinomaiseksi tuttavuudeksi. Kakku koostuu pohjasta ylöspäin seuraavista kerroksista: ensimmäisenä kerroksena on tumma kakkupohja pähkinöillä maustettuna, sen jälkeen ohut kerros omenahilloa, vaalea ohut sokerikakkupohja jälleen omenahilloa ja sen päällä vaniljainen omenamousse ja koristeena pinnalla oli kuivattuja omenalastuja ja tomusokeria. Ohjeen lisään kun pääsen taas kyseisen lehden ääreen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jopa oli komea kakku,mutta montako
kynttilää.Jäänee kuva-arvoitukseksi.

Heini kirjoitti...

Löysin tänne blogeissa surffailessani. Ihanan kuuloinen tuo moussekakun ohje! harvemmin löytää omenaisia moussekakkuohjeita. Pitääkin napata talteen, kun laitat ohjeen tänne :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo omenakakku on kyllä tosi hyvää! Tein itse samaa joulun alla ja ohje löytyy Open Cafe -blogistani.