sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Prinsessakakkua naistenpäivänä!

Pitkästä aikaan päätin tehdä kunnon täytekakun alusta loppuun ja kokeilin ensimmäistä kertaa marsipaanipäällystä kakkuun. Oikeanlaisessa mielen vireessä homaa sujuu kuin tanssi ja yllätyin kuinka helppoa marsinpaanin käyttö kakun päällä on, miksi en tajunnut sitä aikaisemmin?!
Perinteinen prinsessakakku oli siis marsipaanikuorrutteen kokeilukohteena. Ohje on Makulehden reseptiarkistosta, mutta pohjan tein sokerikakkupohjasta poiketen sienikakkuna(eli lisäsin sokerimunavaahtoon kiehuvaa vettä), koska en ollut sitäkään kokeillut itse aiemmin. Ensimmäiset kerrat ja kokeilut siis onnistuivat: kakkupohja kohosi komeasti ja marsipaaninikin levittyi komeuden päälle. Ja mikä parasta makukin oli kohdallaan!Perinteisessä prinsessakakussa on siis potkua. Samalla toivotan hyvää naistenpäivää!

5 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Aivan ihana kakku! Jotenki nsatumainen ja hieno joka kohdasta =)

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihastuttava

Maistuvat paistuvat kirjoitti...

Kaunis kakku!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Kiva blogi sulla, mahtavia tekeleitä! Haluaisin tehdä noita Cookiesit ystävälle, mutta ohje loppuu kesken. Laitatko loputkin ainekset, niin pääsee top-ten suosikkisi pariin. :) Kiitos jo etukäteen! Valkosuklaa-mustikka muffineja aion kokeilla lauantaina..