maanantai 12. marraskuuta 2007

Vadelma-MarianneChrush kakku

Päästään asiaan eli tein isänpäiväkakun. Päälle lisäsin kuvan ottamisen jälkeen vielä suklaaperhosia jotka tein aiemmin viikolla.Kokeilin kaikkea uutta kakkuun; suklaareunoja ja perhosia, uudella pursottimella pursottamista...

Pohjana kakussa oli tavallinen viiden munan sokerikakkupohja johon lisäsin ruokalusikan tummaa kaakaojauhetta, että sain tumman kakkupohjan. Paistaessani opin ettei kannata aukoa uunia paistamisen välissä. ( Kakusta oli tulossa komean korkuinen ja se lässähti kunnolla.)

Kokosin kakun vuokaan; väliin tuli kaksipurkkia rahkaa, purkillinen tuorejuustoa, reilu huiskaus Fazerin Marianne crushia ja 4 dl kermaa..hyydytin seoksen viidellä liivatelehdellä.

Päällä on vadelmia kiilteineen ja kermaa pursoteltu. Suklaalaitoja kokeilin ensimmäistä kertaa ja eivät aivan onnistuneet; ensi kerralla paremmin!

3 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Oi oi se oli hyvää niin.

Johanna kirjoitti...

Miten teit nuo suklaalaidat?

Eve kirjoitti...

Täältä löytyy tosi hyvä kuvallinen ohje siihen miten tehdä sellaset laidat, otin ite oppia sieltä www.ebetys.vuodatus.net/blog/category/Koristeet