Pohjana kakussa oli tavallinen viiden munan sokerikakkupohja johon lisäsin ruokalusikan tummaa kaakaojauhetta, että sain tumman kakkupohjan. Paistaessani opin ettei kannata aukoa uunia paistamisen välissä. ( Kakusta oli tulossa komean korkuinen ja se lässähti kunnolla.)
Kokosin kakun vuokaan; väliin tuli kaksipurkkia rahkaa, purkillinen tuorejuustoa, reilu huiskaus Fazerin Marianne crushia ja 4 dl kermaa..hyydytin seoksen viidellä liivatelehdellä.
Päällä on vadelmia kiilteineen ja kermaa pursoteltu. Suklaalaitoja kokeilin ensimmäistä kertaa ja eivät aivan onnistuneet; ensi kerralla paremmin!
3 kommenttia:
Oi oi se oli hyvää niin.
Miten teit nuo suklaalaidat?
Täältä löytyy tosi hyvä kuvallinen ohje siihen miten tehdä sellaset laidat, otin ite oppia sieltä www.ebetys.vuodatus.net/blog/category/Koristeet
Lähetä kommentti