maanantai 12. marraskuuta 2007

Vadelma-MarianneChrush kakku

Päästään asiaan eli tein isänpäiväkakun. Päälle lisäsin kuvan ottamisen jälkeen vielä suklaaperhosia jotka tein aiemmin viikolla.Kokeilin kaikkea uutta kakkuun; suklaareunoja ja perhosia, uudella pursottimella pursottamista...

Pohjana kakussa oli tavallinen viiden munan sokerikakkupohja johon lisäsin ruokalusikan tummaa kaakaojauhetta, että sain tumman kakkupohjan. Paistaessani opin ettei kannata aukoa uunia paistamisen välissä. ( Kakusta oli tulossa komean korkuinen ja se lässähti kunnolla.)

Kokosin kakun vuokaan; väliin tuli kaksipurkkia rahkaa, purkillinen tuorejuustoa, reilu huiskaus Fazerin Marianne crushia ja 4 dl kermaa..hyydytin seoksen viidellä liivatelehdellä.

Päällä on vadelmia kiilteineen ja kermaa pursoteltu. Suklaalaitoja kokeilin ensimmäistä kertaa ja eivät aivan onnistuneet; ensi kerralla paremmin!

3 kommenttia:

Lo kirjoitti...

Oi oi se oli hyvää niin.

Anonyymi kirjoitti...

Miten teit nuo suklaalaidat?

Eve kirjoitti...

Täältä löytyy tosi hyvä kuvallinen ohje siihen miten tehdä sellaset laidat, otin ite oppia sieltä www.ebetys.vuodatus.net/blog/category/Koristeet