tiistai 18. maaliskuuta 2008

Sacherkakun provinkki


Tämän kuun Olivia lehdessä oli provinkkejä Sacherkakun tekoon. Niistä innostuneena ajattelin tehdä pääsiäiseksi Sacherkakun vaikkei se mikään varsinanainen pääsiäisherkku olekaan.
Vinkki oli siis tälläinen:
Leikkaa, kostuta ja täytä Sacherkakku aprikoosimarmeladilla vielä sen ollessa kuuma; kuuma kakku imee marmeladit itseensä tehokkaasti ja siitä tulee kosteampi. Kääri kakku kelmuun ja anna maustua viikon jääkaapissa.
Nyt minulla on jääkaapissa kakun tekele,ei ihan viikkoa ehdi olla mutta melkein,herkkua odotellessa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saapa nähdä millainen kakku siitä
kehkeytyy!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt se on jo päällystetty,
jännännää, syömistä odotellessa!
Eve

Anonyymi kirjoitti...

No oliko kakku syömiskelpoista? ;P

p.s. TJ 8!!

- E

Anonyymi kirjoitti...

oli, kuule kerassaan hyvää.Vois tonne blogin puolelle keretä jotaki laittaa siit:)Onko tosiaan 8?
Eve