tiistai 18. maaliskuuta 2008
Sacherkakun provinkki
Tämän kuun Olivia lehdessä oli provinkkejä Sacherkakun tekoon. Niistä innostuneena ajattelin tehdä pääsiäiseksi Sacherkakun vaikkei se mikään varsinanainen pääsiäisherkku olekaan.
Vinkki oli siis tälläinen:
Leikkaa, kostuta ja täytä Sacherkakku aprikoosimarmeladilla vielä sen ollessa kuuma; kuuma kakku imee marmeladit itseensä tehokkaasti ja siitä tulee kosteampi. Kääri kakku kelmuun ja anna maustua viikon jääkaapissa.
Nyt minulla on jääkaapissa kakun tekele,ei ihan viikkoa ehdi olla mutta melkein,herkkua odotellessa!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
4 kommenttia:
Saapa nähdä millainen kakku siitä
kehkeytyy!
Nyt se on jo päällystetty,
jännännää, syömistä odotellessa!
Eve
No oliko kakku syömiskelpoista? ;P
p.s. TJ 8!!
- E
oli, kuule kerassaan hyvää.Vois tonne blogin puolelle keretä jotaki laittaa siit:)Onko tosiaan 8?
Eve
Lähetä kommentti