Vaniljainen persikkakakku
4 munan kakkupohja
Väliin
1pss vadelmia soseutettuna
Prinsessakakun vaniljatäytettä
Päälle
130g valkosuklaata
(himppu ruokaöljyä)
n.300g rahkaa
3/4 prk Flora Vanillaa
Sulata suklaa vesihauteessa. (voit sekoittaa muutaman teelusikallisen öljyä suklaaseen, itse unohdin laittaa sen mutta eipä mitään haittaa ollut.)Sekoita suklaa rahkaan. Vaahdota Flora Vanilla ja nostele se seoksen joukkoon.
Kokoa kakku normaalisti täytekakkujen tavoin ja levitä/pursota päällyste kakulle parhaalla katsomallasi tavalla.
2 kommenttia:
:) todella herkullisen näköinen kakku, kyllä virpojien kelpaa!
Millä tavalla olet tuon kakun päälliosan pursottanut, näyttää niin jumalaiselta suorastaan! Kelpaisi itsekin joskus kokeilla tuommoista :)
Lähetä kommentti